Élménybeszámolók

Ezen az oldalon a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatokról, a tanfolyamokon, előadásokon, egyéb programokon szerzett élményekről és főleg azok után bekövetkező változásokról lehet információt kapni.

Mindenki véleménye számít!

 

 

Tutiboszi, aki mert nagyot álmodni

Az öngyógyító képességekkel 2002-ben ismerkedtem meg. Elsősorban kíváncsiságból, illetve egyik barátnőm unszolására mentem el az I.fokozatú tanfolyamra, majd folyamatosan elvégeztem a további Élő Forrás fokozatokat és sajátítottam el a kiegészítő módszereket. Kezdetben a munka mellett folytatott doktori tanulmányaim elősegítésére használtam sikeresen a megismert módszereket. Azóta a mindennapi tevékenységeim szerves részévé vált az Élő Forrás, megkönnyítve az élet adta kihívásoknak való megfelelést, a problémák rugalmasabb kezelését és a változások elfogadását. Később a módszer átadása is fontossá vált számomra és elkezdtem tanítani az Élő Forrás technikát. Sikerült eljutnom a keleti módszerek egyik ősi kiindulóhelyére, Tibetbe, ahol személyesen meríthettem az "Élő Forrás"-ból. Saját sorsom alakulása és tanítványaim életének változása bizonyítja a módszer működőképességét és helyét az európai kultúrában!

 

 

Van, aki nem hisz el mindent

Egészen 2012 nyaráig abszolút szkeptikusan álltam minden spirituális és öngyógyító témával foglalkozó kérdéshez.  Nyaralásunk során azonban találkoztam valakivel "véletlenül", aki ezekről mesélt, saját tapasztalatait elmondta. Én már ekkor régóta kerestem valamit, ami segít abban, hogy meg tudjak nyugodni és valamelyest meg tudjam ismerni magam. Miután a nyaralás élményét megosztottam Ildikóval, rövidesen kiderült, hogy nekem nála a helyem! Az első energiakezelés után tudtam, hogy szeretném ezt a módszert jobban megismerni. Az Élő Forrás I.fokozat elvégzése után, az önkezelés segítségével sikerült elérnem, hogy az akkor már nagyon kellemetlen derékfájásom elmúljon, ami félév távlatában sem újult ki, illetve teljes kiegyensúlyozottságot tudjak elérni amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá. Biztos vagyok abban is, hogy ez a módszer segített hozzá minket, hogy a rég tervezett második babánk hamarosan útban legyen, (az első energiakezelés utáni hónapban). Én egyelőre az önkezelést használom, ezt azonban rendszeresen és mindig sikerrel. A legfrissebb élményem két bölcsességfog kiműtése volt, ami után egyből alkalmaztam az energiakezelést és fájdalomcsillapítók nélkül megúsztam a gyógyulás folyamatát.

 

 

Van, aki türelmesen teszi jobbá a világot

Az Élő Forrás I. fokozat varázslatos emelkedésén felbuzdulva, nagy kíváncsisággal és izgalommal vártam az Élő Forrás II. fokozatú avatást, a korábban oly sokat hallott, titokzatos szimbólumokkal való találkozást. Ezek lehetővé teszik a direkt fizikai kontaktus nélküli energiaközvetítést és a különböző testi és lelki problémák orvoslását. A tanfolyam elvégzése után sorra jöttek az élethelyzetek, ahol személyesen is megtapasztalhattam a módszer hitelességét és a szimbólumok jótékony hatásait. Gondolok itt  a környezetem különböző testi tüneteinek látványos kezelésére (székrekedés, fogfájás, fülzúgás, gyomorbántalmak, torokfájás, lelki levertség, idegesség, stb). Életem visszavonhatatlanul e kiapadhatatlan forrásra épül. Türelmesen, maximális nyitottsággal várom az Élő Forrás magasabb fokozataiba történő betekintést , hogy nap mint nap a lehető leghatásosabb eszközökkel és tudással segítsek embertársaimon és saját magamon. Ezáltal mindannyiunknak egy élhetőbb életben lehet része!

 

 

Gyors sikerek

Egy jól sikerült uszodai zuhanyzást követően szemölcsök jöttek ki a talpamon, amiket utáltam és korábban soha nem tudtam elképzelni, hogy nekem ilyen valaha lehet a talpamon. Rondának, elviselhetetlennek találtam és semmilyen patikai kenőcs nem használt ellenük. Az Élő Forrás mesteri avatása azonban használt. Ott olyan színekkel és szimbólumokkal gazdagodtam, melyek alig 2 -3 hét alatt teljesen eltüntették a szemölcsöket a talpamról. Mindehhez csupán az kellett, hogy minden este foglalkozzak velük. Azóta eszükbe sem jutott visszajönni és ennek nagyon-nagyon örülök! 
Egy nyári edzőtáborban történt, hogy egy szabadtéri edzést követően felmentem zuhanyozni, majd a teraszról lenézve láttam, hogy páran lent maradtak az edzés helyszínén és nagyon kerestek valamit a fűben. Elmondták, hogy az egyik fiú nyakából leesett az arany nyaklánca, azt keresik. Nem tudtam tétlenül nézni, kértem egy kis figyelemfelkeltő segítséget a nyakláncra, majd lementem a keresők közé. Az első utam odavitt, ahol a lánc volt, épphogy rá nem léptem és meglett a lánc. Felemelő érzés volt a tudat, hogy az Élő Forrás mesteri fokozatának eszköztárával segítettem visszakapni valakinek a számára kedves láncot. Mosolygott a lelkem, valahányszor eszembe jutott a jelenet. 
 

 

Emlékezetes tapasztalatok

Rákos daganat kezelésére használtam a „Csipi” technikát olyan személyen, aki teljesen szkeptikus volt az energetikai módszerekkel kapcsolatban. Az energia-kezelés után megkérdeztem a pácienstől, hogy mit érzett miközben kezeltem. Elmondása szerint hihetetlenül melege lett, majd a „Csipi”-nél, ahogy a neve is mutatja, furcsa csipkedő érzése támadt a kezelés helyen. Azóta nem romlik az állapota! 
Fülgyulladás kezelésére sikerrel használtam a „Csipi” módszert. Az energia-kezelés során erősen lüktettek az ujjaim. „Nagyon lüktet a füled?” - kérdeztem a pácienstől. „Oh... te érzed?” - felelte. Két nap múlva már nem fájt a füle!
Ciszta kezelésére hatékonyan alkalmaztam a „Csipi” technikát. Az energia-kezelés alkalmával a páciens még nem tudott arról, hogy pontosan mi a baja, de azt érezte, hogy valami nincs rendben a méh és petefészek környékén. A „Csipi” módszer használata során azt érezte, mintha valamit "kihúztam" volna a problémás területről. Pár nap múlva orvosnál járt, aki megállapította, hogy cisztája volt és már gyógyul a helye!
Szívproblémát kezeltem a „Csipi” módszerrel, amivel meg tudtam állapítani, hogy a szív melyik része és milyen mértékben lehet meszes. Következő héten a szív ultrahangos vizsgálatával ugyanazt mondták el, mint amit éreztem az energia-kezelés közben.