Mire születtél?

Szeret? Nem szeret?

Egyéni és párkapcsolati elemzések számmisztikával

A numerológia, vagy számmisztika, világosan megmutatja sorsunkat a számok tükrében. Számtalan kérdés merül fel az egyéni és párkapcsolati elemzések során, melyre választ kaphatunk, ha megismerjük a születési- és a névszámainkat. A születési szám hatással van a teljes életünkre, mivel nem változik életünk során. A névszám módosulhat bármilyen névváltozáskor, például férjhez menetel, válás, tudományos fokozat szerzése, becenév stb. Minden egyes betű sorsfordító hatással lehet az életpályánkra, ezért érdemes utánajárni a legcsekélyebb mértékű változásnak. Nem beszélve a születendő gyermekünk nevének adásakor, hiszen ezzel sorsot is választunk számára.

„Nomen est omen, vagyis a név kötelez!”

A számok elemzése segítséget nyújthat a legfontosabb kérdésekre adott válaszban, ami minden embert rendkívül foglalkoztat. Kíméletlenül rávilágít lényünk napos- és árnyoldalaira, megmutatja azokat a tulajdonságokat, melyek irányt mutatnak életünkben, a céljaink elérésében és segítenek megtalálni helyünket a világban.

 

Ki az az ember, akit a tükörben látok?

Mi a sorsa?

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?

Mihez van tehetsége?

Mire nincs szüksége, hogy jó legyen benne?

Hogyan látják mások?

Hogyan szeretné, ha mások látnák?

 

A párkapcsolati számmisztikában lehetőség nyílik két ember viszonyának megfejtésére, feltárul a kapcsolat dinamikája, múltja, jelene és jövője. Hogyan illenek egymáshoz a benne lévő személyek, miben tudják egymást segíteni a személyiségfejlődésben, milyen rejtett bombák lehetnek a kapcsolatban és hogyan lehet azokat hatástalanítani, hol van az a pont, amikor nem érdemes tovább benne maradni a kapcsolatban, stb. Ugyanazokra a kérdésekre egyedi válaszok jelennek meg, meghagyva a szabad döntés jogát minden embernek! A párkapcsolat nem korlátozódik kifejezetten a férfi-nő kapcsolatra, lehet rokoni-, baráti-, vagy munkahelyi kapcsolat is.

Élj vele!