Boszi-barlang

 Élethelyzetek elemzése kártyavetéssel

Ghnóthi szeauton, avagy Ismerd meg önmagad!”

A delphoi jósda évezredes jelmondata, ami a mai modern világ számára is határtalan igazságot hordoz. Felgyorsult világunkban, a problémák tengerében, a másokkal való foglalkozásunk közepén azt felejtjük el, kik is vagyunk valójában és mit is szeretnénk elérni az életben. Annak idején a delphoi jósda látnokai a következőket tanácsolták a hozzájuk fordulóknak.
 
„Ismerd meg önmagad és tudni fogod a sorsodat.
Mert a sorsod te vagy.
Változtass magadon és változni fog a sorsod is.
Fogadd el magadat és el tudod fogadni a sorsodat!
Jellemed és személyiséged alakítja, formálja a jövődet!”
 

 

Az önismeret rögös útján nyújt segítséget a kártya, mellyel az élethelyzetek elemzésén keresztül közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban megérthetjük magunkat, könnyebben elfogadhatjuk a belőlünk jövő pozitív és negatív érzelmi megnyilvánulásokat. Az önmagunkkal való harmónia hatással van a környezetünkre, a körülöttünk lévő emberekre és a velük való kapcsolatainkra, mellyel lehetőségünk nyílik egy jobb életminőség elérésére.
Ősidők óta él bennünk, emberekben a kíváncsiság saját sorsunk alakulása iránt. A jelenlegi élethelyzet megismerésével a kártya segít feltárni a múltbeli rejtett összefüggéseket, mint okokat és utalásokat adhat a jövőre nézve, mint következményeket. Kevésbé érhetnek váratlanul a ránk váró események, fel tudunk készülni rájuk, így növekszik az önbizalmunk és határozott fellépéssel könnyebben érhetjük el a céljainkat.

Élj vele!