2013. Február

2013.02.01 23:20

MÉLY, BELSŐ ÁTALAKULÁS

Február hónapja egy olyan belső folyamatot vezényel le bennünk, mely érzelmi, gondolati és akarati szinten alakít át bennünket, belső Énünkön át.

Lehet, hogy emberi világunkban a felszínen úgy érezzük, hogy elakadtunk, vagy nem történik semmi, de a mélyben, lényegi valónkban szívünk által nagy változások zajlanak. Ezek hatását majd a későbbiekben, a tavasz folyamán érezzük meg igazán.

A 2. szál Istenemberségünk kódjait, teremtésünk terveit, az Ősképet tartalmazza, ugyanakkor minden létezési minőségünk, így emberségünk információit is.

Aktiválásakor Önmagunk nagyságát, és mesteri mivoltunkat kezdjük megérteni, a felelősség és a hatalom összetartozását megélni. Valamint segít elfogadnunk emberi, lelki és szellemi összetartozásunkat, hogy magunkat EGY-ként, univerzális emberként láthassuk. Irányítja minden érzékelésünket.

 

A hónap fontosabb napjai:

Február 1. – A hónap első napja az Őserő ébredése bennünk. Léttengelyünkön, a gerinc vonalán áramló Kundalini tengelyen felszabadító energiák indulnak el. Ez kinyitja a gerincünkben lévő, csigolyákhoz kapcsolódó apró csakratikus rendszert, melyen át az Ősforrás energiája, a bennünk működő ÉLET áramlani tud. Ha bárhol a hónap folyamán (vagy később is) fájdalmat érzel a testedben, érdemes az adott gerinccsigolya energetikai képletét megnézni és a benne működő csakrakaput felszabadítani. Egyébként a testi szintű masszázs és akupunktúra is csodákra képes.

Február 2. – Lélekébredés napja. 2013.02.02. Ha a az egy és a három összegét, a négyet nézzük, az is felosztható két 2-esre. Így 2:2:2:2:2. A számok összege 10, azaz 1. Az isteni szám. A legfőbb kezdet, minden alapja, maga a Fény, az isteni Nap! A teremtő erő kreatív energiái érvényesülnek, ugyanakkor az öt kettes a lélekminőség érzelmi oldalát hangsúlyozza. Ez azt jelenti, hogy érzelmi erőnkön keresztül, lelkünkben elkezd felszabadulni az a teremtő potenciál, ami isteni utunkat szolgálja.

A mai napon mindenképp szólítsd meg a lelkedet és kérd, vezessen téged a szellem útmutatásai által.

Február 4. Elemi erők harmonizálása folyik az emberi energetika szintjén. Ma felkavaró érzések és gondolatok, furcsa hullámzó érzetek lehetnek bennünk.

A Föld elem – 1. csakra, az életöröm és jókedély energiája, ha kevés az ember életunt, vagy „elszáll” a Földtől, ha sok benne ez az elem, akkor földhözragadt, változásra képtelen. Arkangyali segítője Uriel.

Víz elem – 2. csakra, a bölcsesség és kitartás energiája, az érzelmek vezérlője. Ha kevés ez az energia, akkor az ember kedélybeteg, ha sok veszekedős, ingerlékeny. Arkangyali segítője Gabriel.

A Tűz elem – 3. csakra, a lelkesedés, intuíció, érdeklődés energiája, az akarat vezetője. Ha kevés tűz elem van az emberben, akkor az ember depresszióba eshet, ha sok, túlpörög, felemészti magát. Arkangyali segítője Michael.

Levegő elem – 4. csakra a változni tudás, szeretetteljes megújulás energiája, a szellemi kapcsolat irányítója. Ha kevés ennek az elemnek az energiája bennünk, akkor az ember makacs, önfejű, túl ragaszkodó, ha sok van belőle, az ember túlértékelheti magát, vagy nem tud helyben maradni állandóan mindent megváltoztat, mindig lebeg, nem tud a földön maradni. Arkangyali segítője Rafael.

Éteri elem – 5. csakra és felfelé, önmagunk elfogadása, a szabadság, az egység Istennel. Megérteni a nagyságot és a benne rejlő felelősséget.

Segítője Jézus

Február 6. Újabb csakrakapuk nyílnak a Kundalini tengelyen. Figyeld ma a testi, lelki érzeteidet, mert saját magadról, belső elfojtásaidról kapsz információt.

Február 9. – A térben egyfajta csend, mozdulatlanság érzékelhető ezen a napon. De ez a mozdulatlan erő még megnyilvánulatlan. Átjár és beterít mindent, hogy közvetítője lehessen a most érkező hangoló energiáknak. Újabb képesség felszabadító kódok érkeznek a Fény-DNS tengelyén. Az elkövetkezendő napokban belül furcsa, vibráló, zizegő érzetek lehetnek. Érdemes a fő csakrákat megnyitó hangokat hosszan rezegtetni:

A magánhangzók: "I" a Koronacsakra és harmadik szem, "É" a garat, "Á" a szív, "Ó" a napfonat, "U" pedig az alsó két csakrához társítható.

Február 10. – Újhold hatalmas átalakulások mind a föld, mind pedig az emberiség, sőt az egyes emberek tekintetében is. Egy olyan energetikai megújulás történik, melyben felszabadulnak eddig rejtett csatornák és kapcsolatok az auratér és a kozmikus rezonancia között. Ezzel még érzékenyebbek leszünk a galaktikus térben történő változásokra, intuícióink felerősödnek (fokozatosan).

 

Február 11. – Az egységbe hangolás mesterszáma a 11. A bennünk rejlő duális lélekminőség (istenanyai és istenatyai, Anima és Animus) mintáinak harmóniába hozatalára érkeznek szellemünktől energiák emberi rendszereinkbe. Az elkövetkezendő napokban számítani lehet emberi kapcsolataink terén is tisztázó beszélgetésekre, fontos találkozásokra. A bennünk élő női és férfi szerepek, én-ek tisztázására.

Segít, ha leírjuk, milyennek látjuk magunkat egy-egy szerepünk (énünk) kapcsán. Milyen vagyok anyaként/apaként, testvérként, gyermekként, barátként, stb. Beszélgessünk el a barátunkkal, lelki segítőnkkel ezekről az igazságokról, meglátod, sok minden kiderül majd. Sokszor mi magunk látjuk sötétebben magunkat, mint a valóság…

Február 14. – A mai napon a Fény DNS kódjaiban az őskép minőség hangolása folyik. Az őskép, minden teremtett dolog szellemi mintája, ami tartalmazza az eredendő romolatlan isteni valóságot, az EGY-ség képet. Ez alapján minden rezgés korrigálható és visszaállítható, ha az adott terület felszabadul a negatív, elhangoló energiáktól. A most zajló hangolás az istenember eredendő képmását ébresztgeti bennünk, hogy erejével felébressze belső képességeinket. Ez indít el bennünk egy olyan átalakulást, mellyel megértjük fejlődésünk szükségességét és irányát.

Február 16. – Az Univerzum szellemi síkjainak kristálydimenziójából érkezik egy Fényrezgés a Krisztus-hálóra, mely újabb kristálytelepek ébredését készíti elő. A Földben rejtőző, atlantiszi mestertudással bekódolt kristályok egy újabb csoportja aktiválódik. Ezzel feloldhatóvá válik az emberiség kollektív tudatásban az a karmikus blokk, mely Atlantisz pusztulásakor keletkezett. Aki előző inkarnációiban részt vett az atlantiszi korszak történetében, valamilyen módon lehetőséget kap, hogy magán keresztül saját adósságát is feloldja. Álomban, meditációban, vagy akár fizikailag egy találkozás által, lehetővé válik, hogy annak az életnek (életeknek) az adóssága most a megértés és megbocsátás által feloldásra kerüljön.

Február 18. Lelkünk memóriatere most felszínre hozza azokat a rezgéseket érzések szintjén, melyeket eddig a szőnyeg alá söpörtünk, de szembe kell néznünk vele. Egy belső tükröt kapunk melybe belenézve lehet, hogy nem mindig szép a látvány, de ha szeretettel elfogadjuk, megszépíthetjük. Amikor nem fogadjuk el egy érzésünket, gondolatunkat, vagy viselkedés-mintánkat, azt úgymond száműzzük önmagunk mélyére, nem akarjuk tudomásul venni. Csakhogy az az energia akkor is ott van, sőt, minden egyes tagadással erősödik. Ám, ha felszínre hozzuk, szembenézünk, felismerjük, elfogadjuk és szeretettel meggyógyítjuk, nem bánthat többé. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, lehet, hogy újra meg újra neki kell veselkednünk, mire a végére érünk. Nem baj, hidd el megéri…

Február 20-22. – Ez a három nap szinte egy energiában áll. A kettes szám újra előhozza a választás fontosságát. Ezen a három napon olyan lehetőségek és próbák kerülnek elénk, melyek gondolati, érzelmi és akarati erőinket „tesztelik”. Ebben a három napban, ha tudatosan figyelünk, sokkal többet tapasztalhatunk és tanulhatunk mint eddig. A lényeg az Igazság! Legyél igaz magadhoz, ne hazudj, mert akkor becsapod önmagad. Az Igazság olyan dolgokat mutat meg neked önvalódról, melyek közelebb visznek a lényeg felismeréséhez. Vállald föl azt a csodát aki vagy, és légy büszke isteni gyermeki lényedre! Bármi is történik, abból csak tanulsz és erőt merítesz, hogy jobbá válj!

Február 25. – Telihold napján a Holderők intenzív tisztításba kezdenek érzelmi energiaterünkön, a második aurarétegen és a csakrákon. Testünkben elkezdenek ennek hatására érzelmi lenyomatok kioldódni, elsősorban az izmok és a nyirokrendszer területéről. Ha fájdalmat, szorítást, szurkáló érzést tapasztalsz, végezz méregtelenítő légző gyakorlatot:

Minden légző gyakorlat a kilégzéssel kezdődik. Ekkor ugyanis kilélegzünk a tüdődből szinte minden levegőt, és ezután már mélyen tudunk automatikusan belélegezni. Ezt segítheted úgy, hogy kilégzés közben behúzod a hasad, hogy nyomást gyakorolj a távozó levegőre.

Hasunk előtt keresztbe tett kezünket lassan, felemelés közben tárjuk szét, az emelés ritmusában szívjunk be lassan és mélyen a levegőt, majd karunk leengedése közben préseljük ki a tüdőnkből. Ne pótoljuk rögtön a levegőt, húzzuk hátra a vállunkat, majd a maradék gázt a váll előrehúzása közben préseljük még ki. A gyakorlatot többször végezzük el! Miközben kilélegzel, gondolj arra: Kifújok magamból minden méreganyagot és negatív energiát!

Február 28. – A hónap utolsó napján egy harmonizáló energia indul el bennünk, mely összehangolja egy új minőségben vezérlő rendszereinket. Az idegi hálón keresztül, szellemi és testi szinten is, minden energiavezetékünk, zsigeri, sejtszintű és szubatomi részünk is felveszi azt az új frekvenciát, ami a tisztítások és hangolások hatására nekünk megfelelő. Segíthetjük ezt a harmonizálást, ha tudatosan berezegtetjük mi is az energiaterünket az Univerzum Ős-hangjával az OM (AUM) mantra által. Zengesd ma reggel 5 percig ezt a mantrát és meglátod, sokkal könnyebben viseled majd a harmonizálást.

(Forrás: kristalycsakra.hu)